Rólunk ...

Komplex művészeti szolgáltatás négy művészeti ágban! 

Művészeti műsorok, kiállítások, fesztiválok szervezése, hangosítás, stúdiómunka. 

Legyen Ön is a partnerünk! 

Kedves Művészetbarát!

Ma, amikor az "érték" fogalma nem mindig a megfelelő tartalommal bír, különös jelentősége van a különféle művészeti hatásoknak, amik alakítják és formálják ízlésünket, gondolkodásmódunkat. Fontos a művészeti nevelés - mind a négy művészeti ágban - , de fontos az előadóművészet is, ami kézzelfogható közelségbe hozza hozzánk az élet dolgait, hogy elgondolkodtasson.

Márai Sándor szerint: "A művész nem a valóságot ábrázolja, hanem azt a látomást, melyet a valóság élménye kelt az emberi lélekben. Ez a többlet a művészet."

Gárdonyi Géza pedig így fogalmaz: "A műalkotás egy szép rezgésnek a megörökítése. Egy lelki mámor feledhetetlenné tevése."

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok mentén jött létre a Jazzymy Art, hogy - az összefogás erejével - próbálja minél közelebb vinni az emberek lelkéhez a különféle művészeti hatásokat! Ma már nem csak Budapesten, hanem vidéken is találunk kiválóbbnál kiválóbb előadóművészeket, táncosokat, festőművészeket, zenei együtteseket, szólistákat és még sorolhatnám ... Eltökélt szándékom, hogy felkutassam az igényes művészeti produkciókat, zenei együtteseket, mindazokat, akik tevékenységükkel kivívták a szakma elismerését és ezeket közkinccsé tegyem a nagyközönség számára.

A Jazzymy Art profiljában szerepel kiállítások szervezése, hangversenyek és fesztiválok létrehozása, támogatása minden műfaj területén, mindehhez biztosítva a megfelelő struktúrát és hátteret, de foglalkozom zenészek és zenekarok közvetítésével, hang- és videofelvételek kiskereskedelmével és az oktatás területén művészetoktatással is! Természetesen szívesen ajánlom figyelmükbe azokat a zenei formációkat, melyekben jómagam is részt veszek! Őszintén remélem, hogy ezek a célok támogatásra találnak minden művészetet kedvelő és szerető ember részéről. Kérem Önöket minél többen tiszteljenek meg bizalmukkal és legyenek partnerek vállalkozásomban!

A LEGFRISSEBB, LEGÉRDEKESEBB INFORMÁCIÓKAT HOZOM A ZENE ÉS A MŰVÉSZET VILÁGÁBÓL

Részletes hírek és információk a facebook oldalamon!